Het kamp wordt ieder jaar vanuit de basis georganiseerd en begeleid door twaalf vaste vrijwilligers. Zij gaan de hele week mee en zijn dag en nacht aanwezig.

Vaste begeleiding en organisatie

Nynke Jacobs
Geboortejaar: 1990. Beroep: Test Engineer (Software tester). Hiervoor Pedagogisch Medewerker Kinderopvang.
Sinds 2011 gaat Nynke mee op kamp.
Vrije tijd:
In mijn vrije tijd stap ik regelmatig op de racefiets, wandel ik graag met mijn hond en vind ik het leuk om mooie reizen te maken.
Motivatie om als leiding mee te gaan: Kamp Haagse Kinderen voelt als thuiskomen. Ik vind het fantastisch om kinderen de leuke week te bieden die ze zo verdienen. Daarnaast krijg ik er enorm veel plezier, dankbaarheid en gevoel van verbondenheid voor terug. Samen met alle vrijwilligers maken we er steeds weer een mooie week van.

Jasper Westrik
Geboortejaar: 1996. Beroep: Leraar basisonderwijs
Jasper gaat sinds 2011 mee als extra hulp. Vanaf 2014 als vaste leiding.
Vrije tijd: Ik kan genieten van een avondje weggaan met vrienden. Daarnaast pingel ik af toe nog wat op de piano.
Motivatie om als leiding mee te gaan: Elk kind gun ik een vakantie. Tijdens het kamp vind ik het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen genieten en zichzelf kunnen zijn, waarbij een goede omgang met elkaar voorop staat. Elk jaar opnieuw vind ik het prachtig om te zien dat met meer dan totaal 100 vrijwilligers er een feestelijk kamp neergezet wordt!

Irene van de Kamp
Geboortejaar: 1998. Beroep: Student Pedagogische Wetenschappen, oppas en op de markt bij ’t Stoepje.
Irene is al enkele keren eerder mee geweest als hulpleiding. Komend kamp wordt het eerste jaar als vaste leiding.
Vrije tijd:
Sporten, piano spelen en uitgaan met vriendinnen.
Motivatie om als leiding mee te gaan: Vroeger is mijn vader mee geweest als leiding en zo ben ik er langzamerhand ingerold. Ik vind Kamp Haagse Kinderen een heel mooi initiatief en ik draag er graag mijn steentje aan bij. Bovendien is het voor mij ook een leuke manier om ervaring op te doen voor bij mijn studie.

Laura Valkenburg
Geboortejaar: 1985. Beroep: WMO-Consulent
Vanaf 2006 gaat Laura mee op kamp.
Vrije tijd:
Sporten, wielrennen, en gezellig met vrienden en familie leuke activiteiten ondernemen.
Motivatie om als leiding mee te gaan: De reden dat ik meega is het zien van de vrolijkheid op het gezicht van de kinderen. Zij kunnen een week volop plezier beleven, nieuwe vriendjes maken en even weer kind zijn omdat het voor hen niet vanzelfsprekend is op vakantie te gaan. Hieraan een bijdrage leveren, dat is waar ik het allemaal voor doe.


Gerda Liefers – van Dijk
Geboortejaar: 1964. Beroep: Pedagogisch medewerker bij peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.
Vanaf 2014 gaat Gerda mee op kamp.
Vrije tijd:
Wij hebben een grote tuin en ik vind het heerlijk om daar in te werken. Verder mag ik heel graag wandelen en houd ik van een lezen.
Motivatie om als leiding mee te gaan: Met KHK kan ik wat betekenen voor kinderen waar alles wat ze nodig hebben niet vanzelfsprekend is.In deze vakantieweek deel ik graag een klein beetje van mijn aandacht en liefde met de kinderen uit Den Haag door samen te zingen, te spelen en te beleven.Daarbij vind ik het ook zo mooi dat we de zorg en aandacht voor de kinderen delen met een mooi team en een enorme groep betrokken mensen.  

Helen Jonkers
Geboortejaar: 1981. Beroep: Kwaliteitscontrole Riskafdeling bij een bank.
Vanaf 1999 gaat Helen mee op kamp.
Vrije tijd:
In mijn vrije tijd maak ik muziek, ik volleybal en doe ik gezellige dingen met het gezin.
Motivatie om als leiding mee te gaan: Het kamp heeft me nooit meer losgelaten nadat ik de eerste keren meehielp als tiener. Een zeer waardevol initiatief. Elk jaar weer blije kinderen die dit als geen ander kunnen gebruiken.

Gerben Eilander
Geboortejaar: 1975. Beroep: Adjuncthoofd/Groepsleider Kinderopvang, freelance acteur.
Vanaf 1996 gaat Gerben mee op kamp.
Vrije tijd:
Zingen, acteren, naar de film
Motivatie om als leiding mee te gaan: Al mijn halve leven ga ik mee op kamp en elk jaar is het weer een genot om te zien hoe de kinderen genieten van een weekje in een andere omgeving, zorgeloos! Met veel plezier draag ik ook dit jaar weer mijn steentje bij aan het vermaken en verzorgen van de kinderen. Samen met een heel gezellig team aan leiding en vrijwilligers, en natuurlijk 50 Haagse kinderen, wordt het kamp zeker weten weer een feest!

 Elian Kers
Geboortejaar: 1996. Beroep: Student, vooropleiding Klassiek slagwerk.
Vanaf 2016 gaat Elian mee op kamp.
Vrije tijd:
In mijn vrije tijd ben ik het liefst met vrienden, speel ik bij de muziekvereniging, of sla ik een balletje bij de tafeltennisvereniging.
Motivatie om als leiding mee te gaan: Lachende kinderen, ik vind het fantastisch om te zien dat dit kamp kinderen een leuke week bezorgd, en daar wil ik mijn bijdrage aan leveren.

Willemijn van der Weerd
Geboortejaar: 1988. Beroep: Verkoopmedewerkster afdeling wonen bij Boer Staphorst.
Vanaf 2007 gaat Willemijn mee op kamp.
Vrije tijd:
Ik houd van veel gezelligheid en mag graag sporten.
Motivatie om als leiding mee te gaan: Het is elk jaar weer fantastisch om te zien hoe blij wij de kinderen op deze manier kunnen maken met een week vakantie. Ik ben enorm blij dat ik hier mijn steentje aan bij kan dragen!